CTO News

Caribische Toerisme Bereidt ZIich voor Op een Ingrijpende Verandering

(BRIDGETOWN, Barbados) 7 augustus 2014 Caribische en mondiale denkers op het gebied van toerisme in St. Thomas, US Virgin Islands komen volgende maand samen om strategieën te bedenken en te bespreken hoe het Caribische toerisme voor te bereiden op ingrijpende veranderingen.

De State of the Industry Conference (SOTIC) van de Caribbean Tourism Organization (CTO) zal internationale en regionale bekende sprekers van verschillende achtergronden gerelateerd aan het toerisme bijeen brengen om best practices en winnende strategieën te bespreken met betrekking tot uiteenlopende kwesties die van invloed zijn op datgene waarmee de regio primaire haar geld mee verdient.

Het thema van de conferentie sluit goed aan bij de eigen visie van de organisatie voor het Caribische toerisme, zo verklaart CTO’s secretaris-generaal Hugh Riley. De visie van het CTO is om het Caribische gebied te positioneren als de meest wenselijke bestemming met het hele jaar door warm weer. Het thema van de conferentie luidt: Het realiseren van de visie: Het Positioneren van de Caribische Toerisme voor Ingrijpende Veranderingen.

“Werken aan die visie en het meten van de stappen om die te realiseren is echt een zeer belangrijk onderdeel van hetgeen we doen. Wij zullen deskundigen uit de hele Caribische regio en over de hele wereld laten discussiëren over de kwesties die het leven van Caribische mensen beïnvloeden”, aldus de heer Riley.

“”Het is belangrijk om onszelf en de hele regio eraan te herinneren dat – aangezien het toerisme een zaak van iedereen is – iedereen uitgenodigd wordt om hun stem te laten horen in hun zaak en om te horen wat andere mensen zeggen over hun industrie,” zo voegde hij eraan toe.

De CTO heeft een line-up bevestigd van sprekers die vertegenwoordigers zijn van enkele van ’s werelds grootste merken, waaronder Google. De heer Riley gaf aan dat het Caribisch gebied veel te winnen heeft met het betrekken van deze merk leiders in SOTIC.

“Het Caribische merk is erg trots en blij om te werken met andere sterke merken, om ervoor te zorgen dat het duidelijk is dat we ons associëren met de deskundigen in deze industrie en over de hele wereld, zodat we deze informatie aan de mensen van de Cariben kunnen geven en kunnen profiteren van de enorme ervaring die er binnen en buiten onze regio bestaat “, zei de secretaris-generaal.

SOTIC wordt georganiseerd in samenwerking met de USVI toerisme afdeling en wordt van 17-19 september gehouden in het Marriott Fransman’s Reef en Morning Star Beach Resort in St. Thomas.

SOTIC is de grootste toeristische conferentie van de Cariben. Het brengt Caribische praktijkmensen, beleidmakers, strategische partners uit de publieke en private sector, academici en professionals uit de reiswereld, op het hoogste niveau samen, om onderwerpen te bespreken, oplossingen te identificeren en algemene activiteiten te ontwikkelen, waarvan de regio’s toeristische industrie zal profiteren.

 

Posted in: 2014 News, Dutch Releases, SOTIC

Leave a Comment (0) ↓