CTO News

CTO Kondigt Programma Caribbean Week in New York 2014 Aan

NEW YORK, NY (19 februari 2014) – Het Caribisch gebied zal weer zijn collectieve vakantie attributen aan New Yorkers en bezoekers van de “Big Apple” tonen, terwijl het hen eraan herinnert waarom de regio één van de meest gewilde warme weer bestemmingen is, wanneer de Caribbean Tourism Organization (CTO) naar NY terugkeert voor de Caribbean Week.

Er is een weergaloos programma gepland, die de CTO lidstaten en partners uit de particuliere sector ongeëvenaarde mogelijkheden biedt om alle aasprekende en aantrekkelijke kenmerken van de Cariben te presenteren tijdens één feestelijk evenement. Het programma omvat de inaugurele CAFÉ @ CTOF, namelijk de lancering van de Caribbean American Fashion Exchange™ bij een elegant gala ten behoeve van de CTO Foundation: het beursprogramma van het bureau van regionale ontwikkeling van toerisme. Er zijn ook presentaties van de werkzaamheden van Caribische Amerikanen die een belangrijke bijdrage hebben geleverd – en nog steeds leveren – aan mode en stijl CAFE @ CTOF wordt gehouden op donderdag 5 juni.

Een ander belangrijk hoogtepunt dit jaar is de Caribische Romantische Paviljoen – die vorig jaar werd geïntroduceerd – waar echtparen de mogelijkheid hebben om die ene perfecte Caribische bruiloft of huwelijksreis te kopen. Het zal dit jaar echter als een op zichzelf staand evenement gehouden worden, in tegenstelling tot vorig jaar toen de Romance Pavilion deel uitmaakte van de Caribbean Vacation Mart.

De sensationele Caribbean Travel and Cultural Fair and Vacation Mart staat ook gepland voor dit jaar en is, voor de eerste keer ooit, gepland om plaats te vinden in een weekeind (zaterdag 7 juni).

Andere belangrijke evenementen die niet gemist kunnen worden zijn onder andere:

Caribbean Diaspora Forum

Maandag 2 juni – 6:00PM – 9:00 PM

Een eerlijke en open discussie met de Caribbean Diaspora over hun bijdrage aan de Caribische toerisme en hoe ze helpen met het verkopen van de regio

 

Student Colloquium

Dinsdag 3 juni – 2:30PM – 5:00 PM

De slimste studenten van Cariben en de VS hogere opleidingen presenteren creatieve ideeën voor haalbare en voordelige duurzame projecten van toerisme in de Cariben

 

Caribbean Media Marketplace

Donderdag 5 juni – 3:30 PM – 6:00 PM

Deskundigen en beleidsmakers van Caribische toerisme en ontmoeten top reisjournalisten

 

Caribbean Marketing Conference & Awards Lunchen

Vrijdag 6 juni – 9:30 AM tot 12:00 uur ‘s middags

De laatste trends van ‘cutting edge’ marketing worden gepresenteerd en mensen die een belangrijke bijdrage aan de ontwikkelingen van het toerisme van de regio hebben gedaan worden erkend.

 

Rum & Rhythm

Vrijdag 6 juni – 6:30 PM – 10:30 PM

Rum en culinaire liefhebbers zullen genieten van bekroonde Caribische rum van topkwaliteit, traditionele Caribische gerechten en met rum doordrenkte lekkernijen, voorbereid door beroemde chef-koks van de Nederlandse, Engelse, Franse en Spaanse Cariben.
Caribbean Week in New York is een serie van zakelijke bijeenkomsten en evenementen voor consumenten, georganiseerd door het kantoor van Caribbean Tourism Organization te New York, om de warmte, geest en levendigheid van de Cariben te laten zien. Naast direct contact met de consument biedt het ook uitgebreide aandacht van de media aan CTO leden en partners.

Caribbean Week in New York 2014 vindt plaats van 1 – 8 juni. Voor meer informatie over deelname, bezoek www.onecaribbean.org of bel het kantoor van Caribbean Tourism Organization te New York op (212) 635-9530.

 

Over de Caribbean Tourism Organization

De Caribbean Tourism Organization met hoofdkantoor in Barbados en met kantoren in New York en London, is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Caribische toerisme, en de leden zijn meer dan 30 landen en gebieden, inclusief Nederlandse, Engelse, Franse en Spaanse, als ook talloze leden uit de private sector. CTO’s visie is het Caribische gebied voor 2017 te positioneren als de meest begeerde bestemming met het hele jaar warm weer, en het doel is het Leiden van Duurzame Toerisme – Één Zee, Één Stem, Één Caribisch gebied (Leading Sustainable Tourism – One Sea, One Voice, One Caribbean).

De voordelen aan de leden houden onder meer in gespecialiseerde ondersteuning en technische bijstand die de organisatie verschaft in de ontwikkeling van duurzame toerisme, marketing, communicatie, belangenbehartiging, het ontwikkelen van het menselijk kapitaal, het plannen en organiseren van evenementen, onderzoek en informatie technologie.

Bovendien is CTO als partner met de Caribische Hotel en Toerisme Associatie (Caribbean Hotel & Tourism Association), samen en op gelijke basis eigenaar van het Caribische Toerisme Ontwikkelingsbedrijf (Caribbean Tourism Development Company), een marketing en bedrijfsontwikkeling entiteit toegewijd aan het wereldwijd bevorderen van de Caribische merknaam.

Het CTO hoofdkantoor is gevestigd te Baobab Tower, Warrens, St. Michael, Barbados BB 22026; Tel: (246) 427-5242; Fax: (246) 429-3065; E-mail: [email protected];

Het CTO kantoor in New York is gevestigd te 80 Broad St., Suite 3302, New York, NY 10004, USA: Tel: (212) 635-9530; Fax: (212) 635-9511; E-mail: [email protected];

Het CTO kantoor in London is gevestigd te The Quadrant, Richmond, Surrey TW9 1BP, England. Tel: 011 44 208 948 0057; Fax: 011 44 208 948 0067; E-mail: [email protected];

Voor meer informatie over de Caribbean Tourism Organization, kunt u www.OneCaribbean.org.  bezoeken.

Vindt het laatste CTO nieuws op Twitter at http://www.twitter.com/ctotourism..

Sluit u aan bij CTO op Facebook at http://www.facebook.com/CaribbeanTourismOrganization.

Posted in: 2014 News, Caribbean Week, Dutch Releases

Leave a Comment (0) ↓