CTO News

JAMAICAANS BOUTIQUE RESORT ROUND HILL HOTEL AND VILLAS VERKRIJGT HORECA VERZEKERDE CERTIFICERING

BRIDGETOWN, Barbados (13 Jan. 2014) – Één van Jamaica’s meest bekende resorts, Round Hill Hotel & Villas in Montego Bay, Jamaica, heeft een Horeca Verzekerde certificering (Hospitality Assured – HA – certification) verkregen welke hoog in aanzien staat. Het is een symbool van topkwaliteit op het gebied van dienstverlening en in het bedrijfsleven, het toerisme en de horeca sector, zowel internationaal als in het Caribisch gebied.

Dit betekent dat het legendarische onroerend goed – dat een veeltal beroemdheden uit het bedrijfsleven, de politiek, de entertainment, de atletiek en de cultuur verwelkomd heeft sinds zijn opening in 1953 – nu over het Horeca Verzekerde kwaliteitskader beschikt, dat op zich een bewijs vormt voor hun toewijding om voortdurend de kwaliteitsstandaarden te verhogen, gefocust te zijn op behoeften van de klanten, klanttevredenheid en klantenloyaliteit te vergroten en de prestatie van het bedrijf in zijn geheel te verbeteren.

“Dienstverlening is altijd de ruggengraat geweest van onze filosofie met betrekking tot de klantenervaring bij Round Hill, en deze certificering is iets waar we trots op zijn,” gaf Omar Robinson, algemeen directeur van Round Hill, aan. “We zijn enthousiast om ons verder te focussen op onze hernieuwde niveaus van dienstverlening en horeca van wereldklasse, die ons per slot van rekening een concurrentiepositie verschaft hier in Jamaica en welke ons in staat stelt om één van de beste hotels in het Caribisch gebied te blijven.”

De heer Robinson voegde eraan toe dat hij voldaan was dat Round Hill een Horeca Verzekerde certificering heeft verkregen en dat hij heeft uitgekeken naar het positieve effect dat dit zal hebben op zowel het personeel als op de gasten.

Vierenvijftig (54) bedrijven, verspreid over heel het Caribisch gebied, zijn betrokken bij het Caribische Horeca Verzekerde programma en achttien (18) bedrijven zijn momenteel gecertificeerd, sinds de Caribbean Tourism Organization (CTO) het programma als proef lanceerde in acht landen in 2010.

Hospitality Assured is een international erkend certificeringprogramma die topkwaliteit op het gebied van dienstverlening en in het bedrijfsleven promoveert in toeristische en horeca bedrijven. Het is het eigendom van het Horeca Instituut in het Verenigd Koninkrijk (Institute of Hospitality in the United Kingdom) en wordt beheerd door de Caribbean Tourism Organization (CTO) in de regio. Voor meer informatie bezoek www.hospitalityassuredcaribbean.com.

 Over de Round Hill Hotel and Villas:

Round Hill Hotel and Villas is gelegen op een weelderig schiereiland van 110 hectare ten westen van Montego Bay, Jamaica. Met een gastenlijst bestaande uit wereldleiders, culturele iconen en degenen met het hoogste aanzien van Hollywood (Hollywood A-listers), blijft dit resort trendsetters van overal ter wereld aantrekken, die genieten van de tijdloze glamour en beheerste luxe, samen met de oorspronkelijke natuurlijke stranden en de niet te imiteren Caribische wateren. De accommodaties bevatten 36 door Ralph Lauren ontworpen gastenkamers met uitzicht op de oceaan, 90 luxe villa kamers en suites of een selectie van 27 privé villa kamers voor 2 – 6 personen – de meesten met hun eigen zwembad. Andere hoogtepunten zijn onder meer een openlucht terras om te dineren en The Grill bij Round Hill, prijswinnende familie programma’s, een oneindig zwembad (infinity pool), een tennisbaan en een Elemis spa gelegen in een mooi gerestaureerd landhuis dat uit de 18de eeuw dateert. Voor meer informatie, bezoek alstublieft www.roundhill.com of bel (876) 956-7050.

Posted in: 2014 News, Dutch Releases, Hospitality Assured

Leave a Comment (0) ↓